Lezing Piet van Leeuwen uitgesteld

Lieve mensen,

Helaas, de bijeenkomst vandaag met Piet van Leeuwen over Sterven is te doen’ gaat niet door. Piet werd verkouden deze week en zijn stem begaf het. Er was het vertrouwen dat dit vandaag voldoende hersteld zou zijn. Maar helaas, de stem werd vandaag alleen maar slechter. Piet schreef ons vanmorgen dat het een stille zaterdag zou worden.

"Mijn stem leent zich vandaag absoluut niet voor een spreekbeurt’. Alleen voor wat gehoest en gefluister. Wat een tegenvaller na een weekje waarin ik mijn stembanden zoveel mogelijk gespaard heb. En wat een tegenvaller, voor mij en voor jullie.
Ik moet bij dit alles denken aan het tweeluik dat ik een paar jaar geleden geschreven heb over communicatie rond het sterfbed. Die artikelen gaf ik als titel: Spreken is zilver. Ook vandaag belijd ik, maar niet opzettelijk, dat zwijgen goud is rondom een thema als sterven. Heel graag bedenk ik met jullie een inhaalslag."

Er komt een inhaalslag. Daar komen we binnenkort op terug. Voor nu wensen we jullie een mooie zaterdag. Onze excuses voor dit bericht op het laatste moment.

Lieve groet,

Zen Centrum Amsterdam